Shumë çifte kalojnë një krizë të madhe ose shtyhen drejt një ndarjeje në vend që të pushojnë dhe të argëtohen.

 

Cila është arsyeja që çiftet ndahen pas pushimeve verore?

 

Në përgjithësi, dobësitë dhe çdo problem në marrëdhënie priren të dalin në sipërfaqe dhe kjo është shpesh arsyeja për shumicën e grindjeve.

Disa nga arsyet më të zakonshme

 

1. Buxheti i pushimeve

2. Vështrimet pa kriter të partnerit ndaj grave të tjera

3. Mospërputhja e karaktereve në çështjet e pushimeve

4. Shoqëria e keqe në udhëtim

5. Pabesia

6. Presioni i tepruar ndaj partnerit

7. Mungesa e kohës personale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *