Në javën e modës në Paris,mesazhi feminist që fshihet pas bluzës së re të Dior!

Jo vetëm një pasarelë mode por dhe një mesazh I rëndësishëm për të gjitha gratë!

Pas shkrimit “Te gjithë ne duhet të jemi feministë” Diro na surprizon dhe një herë tjetër! Kritikon boten e artit dhe seksizimin duke u përqëndruar në rëndësinë qe duhet të kenë gratë në cdo fushë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.