Të paktën 60 persona kanë humbur jetën në Irak, pas shpërthimit të zjarrit në një spital COVID.

 

Një departament për pacientët me koronavirus është përfshirë nga flakët duke shaktuar 60 viktima dhe mbi 70 të plagosur.

 

Sipas raportimeve paraprake, zjarri ka nisur pas shpërthimit të një cilindri me oksigjen.

 

Kryeministri Mustafa al-Kadhemi, ka urdhëruar arrestimin e drejtorit të spitalit teksa familjarët e pacientëve të zemëruar kanë protestuar jashtë ndërtesës.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *