Prej dy ditësh, ka rënë zjarr në Parkun Kombëtar të Thethit.

 

Për të vënë nën kontroll flakët, janë angazhuar banorët dhe punonjësit e zonave të mbrojtura.

 

Por terreni është tejet e vështirë dhe ndërhyrja është gati e pamundur.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *