Subscribe

Parku kombëtar i Prespës prej tre ditësh ndodhet nën pushtetin e flakëve.

 

Zjarri ka rënë në kufi me shtetin grek, ndërsa forcat zjarrëfikëse e kanë të vështirë ndërjyrjen për shkak të terrenit malor.

 

Deri më tani raportohet për disa hektarë me pyje të djegura plotesisht.

 

Mësohet se me urdhër të kryetarit të bashkisë greke të Prespës, janë angazhuar dhe frocat zjarrëfikëse fqinje për shuarjen e flakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.