Digjet automjeti i kreut te OSHEE-se Ardian Çela. Ne orët e para te mëngjesit te kësaj te shtune, makina tip “land rover” është  shkrumbuar ne grazhdin e nje pallati ne Durrës, ku banon Çela. Ndërhyrja e forcave zjarrfikëse ka bere te mundur shuarjen e flakëve dhe mos përhapjen e tyre  ne automjetet pranë. Ende nuk dihen shkaqet e rënies se zjarrit ne mjetin e administratorit te OSHEE-se. Policia ka nisur hetimet ndërsa dyshohet per zjarrvenie te qëllimshme ne shenje hakmarrjeje. Por nuk përjashtohet dhe mundësia e një ngjarjeje aksidentale.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *