Një kompleks në Theth u përfshi nga flakët. “Vizion Plus” mëson se janë djegur tërësisht 3 bujtina dhe 2 bare restorante.

 

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe ka nisur hetimet.

 

Dyshimet janë për zjarrvënje të qëllimshme pasi në atë bujtinë s’ka patur njeri as energji elektrike dhe për më tepër, ka rreth 4-5 metër borë.

 

Kanë qenë banorët e zonës ata që kanë lajmëruar policinë dhe pronarin e bujtinave pasi kanë parë tymin të dalë nga zona ku është ndërtuar kompleksi turistik.

 

Pronari i bujtinave u shpreh se është i shokuar nga ajo çka ka ndodhur dhe theksoi se nuk ka probleme me askënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *