Masat ajrore të thata me origjinë jugore vijojuan të ushtrojnë aktivitetin e tyre mbi vendin tonë edhe për ditën e sotme.

Moti pritet të jetë i kthjellët dhe me vranësira kalimtare, këto më të përqëndruara në relievet malore.

Era do të fryjë  e lehtë nga kuadrati i jugut me shpejtësi mesatare 1 deri 8m/sek, dhe hera-herës mesatare deri në 10-12m/s, shoqëruar me valëzim të forcës 1-2 ballë.

Temperaturat, sipas sherbimit meteorologjik ushtarak do të pësojnë rritje në vlerat minimale dhe një rënie të lehtë në ato të mesditës nga 15 grad në orët e mëngjesit deri në 33 grad celcius në orët e mesditës.

 

Shqipëria             Bota
Qytetet  Vlerat sot  Vlerat neser Qytetet  Vlerat nesër
Shkodër 18 30 Diell 16 27 Diell Prishtinë 11 23 Diell pak re
Kukës 17 29 Diell 15 25 Diell pak re Shkup 17 27 Diell pak re
Lezhë 18 29 Diell 15 28 Diell Beograd 12 21 Diell re
Dibër 15 28 Diell 13 25 Diell pak re Podgoricë 14 29 Diell
Durrës 18 29 Diell 17 28 Diell Athinë 20 29 Diell
Tiranë 19 30 Diell 17 28 Diell Ankara 11 30 Diell
Elbasan 18 32 Diell 16 30 Diell pak re Budapest 6 20 Diell
Berat 16 33 Diell 15 30 Diell Romë 9 24 Diell
Vlorë 18 31 Diell 16 29 Diell Vjenë 5 21 Diell re
Fier 19 32 Diell 16 30 Diell Paris 9 15 Re shi
Korçë 15 27 Diell 12 25 Diell Berlin 8 16 Shi diell
Gjirokastër 16 32 Diell 14 31 Diell Madrid 11 27 Diell pak re
Sarandë 19 29 Diell 16 27 Diell Londër 5 17 Diell re
              Stokholm 8 9 Re shi
              Moskë 12 22 Diell shi

Moti për 25 dhe 26 Maj 2021

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *