Subscribe

Reforma në shëndetësi ka sjelle largimin e 30 punonjësve nga Spitali Rajonal në Dibër. Infermieret dhe sanitaret e hequr nga puna kane protestuar, duke i quajtur pushimet te paargumentuara, madje dhe tendencioze. Por shkurtime te ndjeshme pa patur edhe ne spitalin “Xhavit Mara”, në Burrel, ku janë larguar 41 punonjës. Motivi i dhene nga ministria e shëndetësisë per largimet është numri i tepërt i infermiereve dhe sanitareve. Ne gjithë vendin, deri me tani janë hequr nga puna dhjetëra punonjës, kryesisht sanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *