Ka perfunduar takimi nivelit teknik mes Prishtinës dhe Beogradit në Bruksel. Palët janë takuar për të biseduar mbi zgjidhjen e kërkesave financiare dhe çështjet e lidhura me pronat.

I dërguari i posaçëm i bashkimit europian për dialogun, Miroslav Lajçak, ne nje postim ne twitter eshte shprehur se sot eshte bere nje hap tjeter gjithëpërfshirëse me raundin e dytë të bisedimeve mbi pretendimet financiare.

“Sot kemi bërë një hap tjetër drejt një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse të normalizimit duke zhvilluar një raund të dytë bisedimesh mbi pretendimet financiare dhe pronën. Dhe ishte hera e parë që kryenegociatori i ri serb Petar Petkovic u bashkua me diskutimet tona.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *