Semundja e diabetit është bërë shkak për ndryshimin e masës së sigurisë ndaj dekanit të Shkencave Humane në Elbasan, Albert Riska I arrestuar pak kohë më parë për mitmarrje.

 

Gjykata e shkallës së parë në Elbasan e justifikoi ndërrimin e masës së sigurisë nga “arrest me burg” në “arrest shtëpie” me rëndimin e gjëndjës shëndetësore të pedagogut Albert Riska me funksion dekan në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”.

 

Së bashku me Albert Risken u arrestua edhe shefja e departamentit të gjuhës dhe gazetarisë Elvira Lumi, një tjeterë pedagoge e jashtme dhe disa persona të tjerë të cilët shërbenin si sekser për pagesa të ndryshme në funksion të notave kaluese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *