Këngëtaraja Samanta Karavella ka festuar ditën e djeshme ditëlindjen e saj të 26-shtë. Në një festë mes miqsh e të afërmish, ajo ka publikuar foto duke u dëfryer dhe duke pozuar. Ajo që bie shumë në sy është urimi që kolegia dhe njëkohësisht shoqa e saj Dhurata Dora I ka bërë nëpërmjet një fotoje ku duart e Dhuratës janë tek të pasmet e Samantës. Të jetë ky urimi më provokues?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *