Katër zyra në bashkinë e Pogradecit janë dhunuar gjatë natës duke u gdhire e premtja. Në zyrën e Punës, te Institutit te Sigurimeve Shoqërore, ne zyrën e Pyjores dhe atë te Aluiznit, dyert ishin hapur me force nga autoret. Ata kane shkatërruar pothuajse gjithçka, duke nxjerrë jashtë sirtarëve qindra dokumente.

 

Policia beri te ditur se agresoret kanë shkatërruar dokumentet zyrtare, por nuk i kane vjedhur dosje. E vetmja zyrë që ka shpëtuar pa u dhunuar është ajo qe i përket degës së PD në Pogradec. Hetuesit kane sekuestruar pamje te kamerave te sigurisë rreth bashkisë për te identifikuar autoret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *