Subscribe

Bluzat e bardha kanë zhvilluar një protestë simbolike këtë të hënë në lidhje me dhunën e ushtruar ndaj mjekut infektiv të QSUT.

 

Bluzat e bardha nënshkruan një peticion kundër dhunës që ia drejtuan drejtorisë së QSUT teksa kërkuan që të rriten akoma më shumë kushtet që ata të punojnë të qetë.

 

Në lidhje me dhunën e ushtruar ndaj mjekut reagoi edhe vetë ministrja Ogerta Manastirliu, e cila u bëri apel autoriteteve që të marrin masa konkrete dhe të mos e neglizhojnë rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *