Dhjetori pritet të jetë jo I lumtur si për disa shenja të horoskopit. Kjo pwr faktin se  Jupiteri, planeti i fatit dhe zgjerimit, është futur te zona e Bricjapit serioz që në datën 2 dhjetor. Dhe çdo gjë që preket nga Jupiteri, zmadhohet.

 

Ujori

 

Liria ka qenë gjithnjë përparësi për Ujorin. Gjatë këtij muaji, por edhe gjatë janarit, Ujori duhet të tregohet i butë me veten, t’i japë ushqimin e shëndetshëm dhe çlodhjen që i duhet, përderisa në këtë kohë do të keni shumë dëshirë të rrini vetëm. Nëse keni mëri që ju ndjekin kohët e fundit, ka ardhur koha t’i sqaroni e t’i hiqni qafe.

 

Binjakë

 

Binjakët kanë si Saturnin, ashtu edhe Plutonin që i ndikon situatën me marrëdhënien në çift, transformimin. Por tani që edhe Jupiteri shton forcat negative, vështirë t’i shpëtohet.

 

Peshorja

 

Jupiteri është futur në zonën e familjes, dhe kjo krijon një ndjesi pasigurie, qoftë nga ana emocionale, qoftë nga ajo fizike. Po ashtu, marrëdhëniet që keni janë duke u vënë në provë, nuk është koha për ta fjetur mendjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *