Me domosdoshmërinë e një higjiene të mirë të duarve, por edhe të veshjeve  lind nevoja për të gjetur një pastrim për rrobat tuaja sepse duart e dimë tashmë që mund ti lajmë me sapun dhe dezinfektues kudo që jemi.

Ekspertët thonë nëse nuk doni t’i lani çdo herë që dilni nga shtëpi veshjet tuaja hekuri me avull do të luajë rolin e një dezinfektuesi. Dhe pse jo edhe këpucë, peshqirë, mbulesa tavoline dhe çarçafë. Këto ditë ne blejmë rroba online kështu që është mirë të parandalojmë çdo infeksion përmes veshjeve.

Avulli në 100 gradë është në gjendje të përkryer të sterilizojë, pastrojë të gjitha tuaja./ Living

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *