Detaje të reja kanë dalë nga ngjarja që ndodhi në Maliq mbrëmen e kësaj të hëne ku ndërroi jetë Nesti Sotiri dhe u plagos Velo Hazisllari.

 

Vizion Plus mëson se të dy personat merreshin me blektori dhe konfliti ka nisur për një ambjent që e përdonin për stallë.

 

Ambjenti nuk ishte në pronësi të asnjërit prej dhe ndodhej pranë banesave të tyre.

 

Viktima dhe autori ishin fqinj me njëri-tjetrin dhe kanë patur konflikte të vazhdueshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *