Dështon seanca e parë e Apelit për komisioneren e KPK, Etleda Çiftja.

 

Shkak është bërë dorëheqja e anëtarit të trupës gjykuese, Dhimiter Lara sepse ka konflikt interesi në gjykim pasi ka qenë Çiftja një nga anëtaret që e ka vetuar.

 

Pritet data 2 dhjetor për seancën e ardhshme, ku do të jepet vendimi.

 

Etleda Çiftja u shpall e pafajshme nga Gjykata e Posaçme, një vendim që u apelua nga SPAK.

 

Ajo u gjykua nën akuzën e falsifikimit dhe fshehjes se pasurise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *