Kryeministri Edi Rama ka vënë në dispozicion një adresë për të gjithë ata të rinj që kanë përfunduar studimet me rezultate të larta dhe duan të përfshihen në punët e qeverisë.

 

Në rrjetet sociale, ai tha se mirëpriten të gjitha idetë, projektet dhe opinionet e tyre.

 

gatipërshqipërinë@kryeministria.al,

Kjo adresë është në dispozicion të të gjithë atyre që kanë studiuar me rezultate të larta, jashtë shtetit apo në Shqipëri, të cilët kanë dëshirë të më kontaktojnë mua personalisht apo anëtarët e tjerë të kabinetit, për të kontribuar me opinionet, idetë, projektet apo edhe gatishmërinë e tyre që të përfshihen drejtëpërdejtë në punët e mëdha të Mandatit të Tretë💪”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *