Subscribe

Këngëtarja shqiptare Blerina Matraku ka zbuluar për herë të parë shumën që fiton për një koncert. E ftuar në emisionin “Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus ajo zbuloi se paguhet nga 800 deri në 1000 euro për koncert.

“Unë mezi e kapa veten me koncertet dhe është bërë shumë e vështirë deri sa e kapa veten sepse janë bërë shumë artistë.

Kur unë fillova me koncerte vazhdimisht ndodhi tërmeti i Shtatorit që u bën anulime vazhdimisht, pastaj ndodhi i Nëntorit dhe vula përfundimtare ishte pandemia.

Mua më ka prishur shumë punë, normalisht janë anuluar të gjitha. Varjon nga 800- 1000 euro dhe piano baret janë më pak deri në 500 euro” u shpreh këngëtarja.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *