Subscribe

Shitja e energjisë elektrike është kthyer në një debat mes ekspertëve dhe politikës lidhur me menaxhimin e situatës hidrike në vënd,  në kushtet kur tregjet janë mbërthyer nga çmimet e larta të këtij produkti. Por, deri kur Koorporata Elektroenergjitike ka shitur energjinë elektrike?

 

“KESH del në shitje kur komisioni i menaxhimit të kuotave vëren se kur kuota është më e lartë se e lejuara, në çdo moment të vitit dhe pasi ka plotësuar nevojat e OSHEE pjesën e tepricave, e shet. KESH ka shitur deri në 11 qershor energji deri sa bëri ekuilibrimin e kuotave në 296. 5 metra. Fatkeqësia e çmimeve të bursës është se në kohën kur ne kemi shumë prurje çmimet janë të ulëta dhe anasjelltas kur ato bien çmimet rriten”, u shpreh Verdho në emisionin E-ZONË.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *