Një protestën e zhvilluar në Korçë kundër rritjes së çmimeve ishte i pranishëm edhe deputeti demokrat, Edmond Spaho.

 

Në një moment tensioni, deputeti shfaqet teksa përplaset me një efektiv policie.

 

“Mos më prek me dorë. Ju lutem, mos më dorë. Kam të drejtë të protestoj! S’ke të drejtë të më ndalosh”, degjohet të thotë Spaho.

 

Protesta gjatë ditës së sotme ka pasur edhe në disa qytete të tjera të vendit, Lushnje, Fier dhe Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.