Deputeti gjerman Peter Beyer ka komentuar situatën në PD.

 

Në një konferencë për shtyp, Bayer theksoi se nuk do të bashkëpunojnë me një person të shpallur non grata nga SHBA.

 

“Argumenti i tretë ka qenë edhe partia simotër e CDU dhe PPE, për partinë opozitare, ka qenë biseda për të identifikuar situatën, nuk jam këtu për të folur në mënyrë publike dhe zyrtare për të marrë anë brenda grupimeve, por dua dhe jo vetëm por këtë arsye por edhe për faktin se aletatët tanë kanë të njëjtin këndvështrim si ne në Gjermani, për një person që është i shpallur non grata edhe ne e kemi të vështrië të përfytyrojmë një bashkëpunim në të ardhmen”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *