Subscribe

Grabitet sistemi i ndriçimit dhe i vaditjes në Tumën e Kamenicës. Ka qenë drejtori rajonal i monumenteve te kulturës Gjergji Koki, që ka denoncuar këtë fenomen, i cili sipas tij është i vazhdueshëm. Ai thotë se vjedhjet e dëmtime bëhen nga banoret e zonës.

 

Tuma e Kamenicës është një varr monumental jo me shumë se 10 kilometra larg nga qyteti i Korçës. Se bashku me muzeun ai përben nje nga destinacionet e rëndësishme per vizitoret e turistet ne juglindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *