Memoriali ne Tirane kushtuar viktimave te grushtit te deshtuar te shtetit ne turqi ne 15 korrik 2016, eshte demtuar ne oret e para te mengjesit, nga nje person i panjohur.

 

Policia beri te ditur se memoriali i vendosur ne kodrat e liqenit artificial, eshte qelluar me sende te forta e per pasoje nje pjese e tij eshte thyer.

 

Demtimi i memorialit vjen pas nje debati te forte qe shoqeroi vendosjen e tij.

 

Pak dite me pare, nje grup qytetaresh dhe aktivistesh protestuan duke kerkuar heqjen e kesaj vepre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *