Subscribe

Makinat e tonazhit të rënde nuk do të lejohen të kalojmë më në akse si Korçë, Voskopojë, Korçe, Dardhe, Floq dhe Vithkuq. Sipas prefektit të qarkut të Korçës Ardit Konomi, prej vitesh këto mjete kanë dëmtuar asfaltin dhe kanë krijuar gropa të mëdha në rrugë. Por sipas prefektit, një tjetër problem mbeten edhe rrugët që janë në rikonstruksion, njëra prej te cilave është ajo Korçe- Erseke. Prefekti pranon se punimet janë ndërprere për shkak te stinës se dimrit, por shton se ato do te rifillojnë shumë shpejt. Qyteti i Korçës dhe fshatrat turistike rreth saj janë shume te vizituar, sidomos tani qe sezoni turistik është ne prag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *