Zbulohen dy raste të dyshuara me versionin Delta të Covid-19 në Pogradec .

Bëhet fjalë për anëtarë të së njëjtës familje në një fshat.

Ata janë kthyer pas në doganën e Kapshticës pasi kanë bërë Rapid Testin në palën greke.

Burimet theksojnë se rastet e dyshuar me variantin Delta kanë qenë të vaksinuar me 2 doza të Pfizer.

Është bërë karantinimi i personave të dyshuar dhe kontaktet e tyre dhe pritet përgjigja nga MSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *