Bashkite e Lezhes, Kurbinit dhe Mirdites kane bërë publik lëtë të martë bilacin e pallateve që janë të pabanuara, si dhe te banesave të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në Lezhë në total janë 7 pallate të pabanueshme, dhe 45 banesa të tjere te dëmtuara rende.

 

Në Kurbin 43 pallateve i eshte vene shiriti i bllokimit ndersa 11 institucione dhe 135 banesa jane dëmtuar.

 

Gjatë këtyre ditëve në këto bashki pas lëkundjeve të forta të një jave më parë kanë dalë në terren 11 grupe inspektimi të cilët kanë bërë vlerësimin e të gjitha objekteve te prekura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *