Subscribe

Prej 2 muajsh opozita nuk shkon ne Komisione dhe ka vendosur një marrëdhënie te kushtëzuar me parlamentin, duke kërkuar ndryshimin e ligjit per Komisionet Hetimore dhe ligjit per dekriminalizimin, amendamente qe mazhoranca e ka bere te qarte qe nuk i voton.
Te vendosur ne këto pozicione politike, diskutimi i drafteve është përdorur nga deputetet për te sulmuar kundërshtarin, e për te hedhur akuza, se cila force politike nuk e do dekriminalizimin, e cila parti ka me shume anëtare me precedentë penale. Pas kthimit te deputetit Armando Prenga ne parlament, i cili akuzohet per plagosje me dashje e armëmbajtje pa leje, partia demokratike kërkoi ndryshimin e ligjit per dekriminalizimin qe ne te tilla raste, mandati i deputetit te pezullohet ,por per shumicën ky amendament është antikushtetues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *