“E dua kete njeri, qe me ndihmoj te ndjek endren time!!! Eshte babai im.” Kështu shkruan këngëtarja nga Vlora në një foto të publikuar pak minuta më parë, në instagram. Mirënjohjen për familjen dhe prindërit, këngëtarja nuk harron asnjëherë ti shprehë. Nuk e dimë nëse ky dedikim bëhet në ndonjë ditë të veçantë për Ponin, familjen apo babain e saj.

Poni dhe babai i saj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *