Komisioni i garancive statutore ne Partine Socialiste, shqyrtoi pretendimet e disa deputeteve për shkeljen e rregullave ne baze te te cilave funksionon kjo force politike. Deputetet Arta Dade e Mimoza Hafizi, si dhe Mark Nikolli, ish-kryetar i këtij komisioni, kane paraqitur argumentet e tyre ne një seance te posaçme. Ata u shprehen optimist për kapërcimin e ngërçit nga komisioni i garancive. Ne shkresën e firmosur nga disa deputete dhe anëtare te asamblesë, kërkohet interpretimi i statutit  për mandatin e kryetarit Rama, si edhe hapja e garës ne parti.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *