Valeri pasi u zgodh kryefermer, ditën e sotme i la pushim fermerët dhe të gjitha punët në fermë vendoi t’i bënte i vetëm. Ky vendim e revoltoi Buçkon.

Ai u shpreh se nesër nuk do të bëjë asnjë punë. Debati ka vazhduar edhe në mbremje. Buçko ka shkuar tek “Njishi” dhe ka “shpërthyer” ndaj Valerit.

Pjesë nga biseda:

Valeri: S’po të marrë vesh, ça halli ke?

Buçko: Vetëm njeri nuk qenke. Nuk gjej përshkrim, shumë i ulët je!

Valeri: Faleminderit Buçko, natën e mirë! E kisha lojë

Buçko: Kjo është loja jote? Mos ma mbyll derën mua. Më shif në sy. Tu tall b**** ti me mua. Kush kujton se je ti?

Valeri: Qetësohu Buçko.

Buçko: Pse e mbyll derën? Pse ke frikë? Hape derën pra! S’di si jam duke e mbajtur veten. U bere ti të tallësh b**** me mua. Valer Prenga a kush je ti. /vizionplus.tv

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *