Edvin Kulluri dhe Ilirjana Kuçana kanë ngritur zërat në studion e “Quo Vadis” mbrëmjen e sotme.

 

Kuçana shprehet se Paetia Demokratike me në krye Sali Berishën nuk është njësoj si me Lulzim Bashën ndërsa Kulluri shprehet se sipas tij është edhe më keq.

 

“Si mund të ketë një process të besueshëm në parti kur anëtarët e komisonit janë po të njëjtët persona që kanë çertifikuar vjedhjen e votive për Lulzim Bashën. E di çmë bënë këta të forumit?”– tha Kulluri.

Kuçana: Je konservator dhe je sovranist, për sa kohë e do sovranitetin nuk mund të fklasim për çështje kaq të vogla. Nuk mund të themi se është njësoj PD si me Lulzim Bashën në krye.

Kulluri: Po mirë ashtu edhe Rama hajd se ka ca problem do zi zgjidhë.

Kuçana: Basha ka kërkuar falje.

Kulluri: Po të kërkojë dhe Rama. Moj zonjë këta nuk dëgjojnë, për ç akam luftuar unë 5 vite. Thirrja e parë e Berishës në shtator ishte “ Kush do të vij me mua mirë, kush nuk do le të vazhdojë”, po se kështu bashkohet partia ?

Kuçana: Unë mendoj që duhet të bashkohemi të gjithë për Shqipërinë

Kulluri: Kur bashkohesh, bashkohesh në ca principe e disa parime, ata i kanë shkelur ato parime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.