Pak minuta me herët ka nisur mbledhja e kryetareve te grupeve parlamentare, për te vendosur datën e mbledhjes se seancës se jashtëzakonshme te Parlamentit. Kryetari i kuvendit Ilir Meta, kërkoi mbledhjen e konferencës se kryetareve, per te përcaktuar momentin kur ligji i vetingut, do te miratohet ne seance plenare. Gjithashtu konferenca do te diskutoje edhe datën se kur do te miratohen dy ligjet e tjera te reformës ne drejtësi, ligji për strukturën antikorrupsion dhe ai për organet e qeverisjes se sistemit te drejtësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *