Administratorët e katër lokaleve u gjobitën me nga 1 milion lekë pasi organizuan dasma në kohë pandemie.

Sipas njoftimit të policisë, dasmat ishin organizuar nga restorante në Lezhë dhe Ishull Lezhë, edhe pse ligjërisht nuk lejohet.

Policia e Lezhës u bëri apel pronarëve dhe administratorëve të lokalëve që të zbatojnë masat e sigurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *