Dashuria është një ndër ndjenjat që të gjithë përpiqen të gjejnë dhe qetësinë shpirtërore.

 

Ne jo gjithmonë e kujtojmë se brenda një marrëdhënieje, të çdo natyre, aktorët janë më shumë se një dhe secili luan rolin e njëjtë dhe ka të njëjtën rëndësi si tjetri. Shpesh harrojmë se në dashuri ka një vijë shumë delikate, të padukshme ndaj syve të njeriut, por që është gjithmonë e pranishme: shqyrtimi i vetvetes, i dinjitetit të dikujt.

 

Është e rëndësishme që patjetër të keni një vëmendje të caktuar tek partneri porn ë asnjë moment nuk duhet të lini pas dore veten tuaj, për shumë arsye pasi vetja nuk mund të sakrifikohet për dikë tjetër.

 

Nëse nuk jeni ju i pari që e respektoni dhe doni veten, askush nuk do t’ju dojë dhe ju do ta gjeni veten në një marrëdhënie të pabalancuar dhe jo të shëndetshme. Në vend të kësaj, dashuria duhet të shihet pak si një varkë me rrema: nëse luftoni në dy, anija do të lëvizë dhe do të arrijë destinacionin e saj, por nëse vozisni vetëm, nuk do të largoheni nga vendi.

 

Pra, në çdo marrëdhënie duhet të vendosen kufij të saktë: njerëzit duhet të jetojnë në të njëjtin nivel dhe të dy duhet të japin dhe të marrin në të njëjtën mënyrë. Kurrë mos harroni se dashuria nuk është dhe nuk duhet të jetë e verbër, sepse jo të gjithë meritojnë që njerëzit të jenë kaq të përkushtuar dhe të gatshëm për gjithçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *