Martesa është një nga momentet më të rëndësishme të jetës, por nuk ndodh shpesh që kjo ditë të përkojë edhe me ditë te vecanta si ajo e procesit zgjedhor.

Një çift nga Vloçishti i Maliqit ka zgjedhur që ditën e tyer më të rëndësishme ta kalojnë paksa ndryshe.

Çifti përpara se të shkonte në restorant për të festuar me familjarët dhe miqtë u paraqit në qëndren e votimit të fshatit Vlocisht për të kryer një pergjegjësi qytetare sic është votimi për zgjedhjet lokale 2019.

Me siguri sa herë që të kujtojnë datën e martesës së tyre, dy të rinjte do të kujtojnë që kjo datë përkon edhe me zgjedhjet më të pazakonta të realizuara.

One thought on “Dasëm dhe zgjedhje/ Çifti korçar “shkund” votën

  1. Si në kohën e komunizmit.
    Të shtunën në punë të djelën u martove dhe të hënën prap në punë shkove
    Kështu i këndohej në kohën e komunizmit kështu edhe sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *