Subscribe

Vija bregdetare e Darëzezës në Fier konsiderohet ndër më të sigurtat në Shqipëri.

 

Hapësirat e plazheve publike janë në vëzhgimin e vrojtuesve, të cilët tregojnë se kujdesi që tregohet është maksimal për të shmangur çdo fatkeqësi të mundshme që vjen edhe për shkak të motit të keq.

 

Sipas tyre në çdo stacion plazhi duhet të ketë roje bregdetare dhe sinjalistika për paralajmërimin e qytetarëve për çdo situatë që mund të ndodhë. Për këtë, ata kërkojnë edhe ndihmën e vetë pushuesve.

 

Edhe pse këtë vit vihet re një numër më i vogël pushuesish krahasuar me vitet e tjera, Darëzeza vazhdon të mbetet një ndër destinacionet më të frekuentuara nga pushuesit fierakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.