” Page Six” ka raportuar se Dakota Johnson dhe Jon Hamm mund të jenë në një marredhënie. Të dy u panë duke pirë verë në restorantin e Kingside në Neë York City në Viceroy Central Park të Nju Jorkut “Ata dukeshin të gëzonin me të vërtetë shoqërinë e njëri-tjetrit”, tha një dëshmitar

Johnson dhe Hamm janë parë së bashku në prill në festën e 70-të të ditëlindjes së Elton John. Pra, po, ndoshta Anastasia Steele dhe Don Draper janë një çift por ndoshta ata janë vetëm miq të mirë. Koha do të tregojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.