Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiç ka thënë se Beogradi dëshiron që të vazhdohet dialogu me Prishtinën. Ai është shprehur se nuk duhej ndërprerë dialogu për shkak të Ramush Haradinajt.

 

“Ne duam të vazhdojmë dialogun dhe mendojmë se ndërprerja e tij ishte një vendim jo i drejtë për shkak të Haradinajt”, ka thënë Daçiç për një televizion serb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *