Subscribe

Në zgjedhjet e 25 prillit opozita e bashkuar dhe Partia Socialiste do të jenë në një garë të fortë, sipas një sondazhi apo do të kenë diferenca të mëdha sipas një tjetër projeksioni.

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, analisti Frrok Çupi u shpreh se sondazhet thjeshtë hedhin benzinë për të keqen e partive.

“Sondazhet e partive brenda, bazuar në ato çka kam parë gjatë këtyre 30- vjetëve, janë sondazhe që thjeshtë hedhin një benzinë për të keqen e partisë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *