Cila eshte menyra me e re qe te trafikosh lende narkotike dhe te shpresosh qe te mos biesh ne sy?

 

Të fshehesh drogën në një kovë të mbushur me recel.

 

Kjo është shpikja më e fundit “ alla shqiptarçe” që çoi në pranga një 55 vjecare nje dite pas zbulimit te droges ne autobuzin e linjes Berat-Athine.

 

Dashuri Çeremi  nga Berati e kishte fshehur sasine prej 1.5 kg kanabis te mbeshtjelle me leter natriban dhe te future brenda nje kove te madhe te mbushur me recel I cili kishte si destinacion te afermit e saj ne Greqi.

 

Megjithate emri i dergueses se porosise drejt Greqise u zbardh vetem kete te premte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *