Kompania “Crown Agents” ka konfirmuar raportin e publikuar nga Vizion Plus. Ne nje deklarate për mediat, kompania thotë se ky raport është konfidencial dhe i takon periudhës shkurt 2014 – shkurt 2015. “Crown agents” thekson se pas këtij raporti janë marre masa te ndryshme, përfshire largimin nga detyra dhe ndëshkimin e shume punonjësve. Per kete arsye, komentet e bëra ne raportin drejtuar qeverise, nuk qëndrojnë domosdoshmërish edhe sot.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *