Subscribe

Virozat stinore dhe Sars-Covid-2 shfaqin të njëjtat simptoma. Mjeku infeksionist Gentian Stroni pohon se është e vështirë që një qytetar të dallojë nëse është i infektuar nga Covid apo virozë.

 

Ndërsa shumë pacientë zgjedhin konsultat online nga frika e paraqitjes në ambientet spitalore, mjekët e familjes shtojnë se humbja e nuhatjes apo shijes janë tregues të infektimit me Covid.

 

Bluzat e bardha apelojnë për mbajtjen e maskës, si dhe vaksinim kundër gripit sezonal për të shmangur mbivendosjen e Covid-19.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *