Covid-19 i merr jetën piktorit të njohur shqiptar Ziso Kamberaj.

56-vjecari u nda nga jeta në një spital në Gjermani, vend ku po merrte mjekim që prej muajit shtatorit kur ishte infektuar me Covid.

Ziso Kamberaj ishte diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura në 1992, në pikturë monumentale.

Ai e ndante jetën mes Tiranës dhe Mynihut vende në të cilat ekspozonte edhe veprat e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *