Vera ka mbërritur dhe shumë prej jush po planifikojnë se ku do të kalojnë pushimet. Nëse keni menduar të vizitoni një qytet europian, më poshtë gjeni edhe një kosto mesatare të pushimeve në këto vende.

Sipas të dhënave të Trivago në qytetet e tjera evropiane, çmimet online janë si më poshtë:

Në Amsterdam çmimi mesatar është 257 euro në korrik kundrejt 286 euro qershorin e kaluar, në Barcelonë 263 euro kundrejt 308 euro, në Berlin 173 euro kundrejt 220 euro, në Bruksel 195 euro kundrejt 204 euro, në Dublin 233 euro kundrejt 302 euro, në Stamboll. 130 € vs 129 €, Lisbona 209 € vs 232 € Londër 311 € vs 315 €, Madrid 193 € vs 241 €, Paris 261 € vs 306 €, Reykjavik 317 € vs 310 €, Roma 245 € kundër 284 €, në Vjenë 169 euro kundrejt 191 euro dhe në Cyrih 314 euro kundrejt 334 euro.

Ndërkohë, çmimet online në hotelet e qyteteve turistike të njohura, jashtë Evropës në korrik janë si më poshtë:

Në Bangkok çmimi mesatar është 65 euro, në të njëjtat nivele si në qershor, në Pekin 144 euro kundrejt 134 euro, në Buenos Aires 105 euro kundrejt 99 euro, në Kajro 105 euro kundrejt 106 euro, në Cape Toën 108 euro kundrejt 109 euro. , në Çikago 284 € vs 347 €, Delhi 54 € vs 51 €, Dubai 137 € vs 155 €, Hong Kong 137 € vs 130 €, Johannesburg 77 € vs 78 €, Las Vegas 190 € vs 192 €.

Në Marrakech 137 € vs 142 €, në Melburn 155 € vs 158 €, në Miami 192 € vs 202 €, në Nju Jork 337 € vs € 385, në Rio de Janeiro € 80 vs € 83, në San Francisko € 211 vs € 215 EUR, në Seul 125 EUR kundrejt 130 EUR, në Shanghai 111 EUR kundrejt 116 EUR, në Singapor 198 EUR kundrejt 191 EUR, në Sydney 172 EUR kundrejt 173 EUR, në Sao Paulo 80 EUR kundrejt EUR 86, në Tokyo EUR 3 149, në Toronto 286 euro kundrejt 352 euro dhe në Vankuver 383 euro kundrejt 375 euro./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *