Kur është fjala për filmat pornografik të zakonshëm, ata paraqesin problem tek gratë. Kjo për shkak se një pjese e tyre nuk e pranojnë ende publikisht se shohin filma te tille.

 

Por pavarësisht këtij debati një studim sjell disa statistika befasuese.

 

Sipas një anketimi të fundit nga Pornhub dhe Buzzfeed, femrat kanë afro 50 % për qind prirje më shumë se meshkujt për të parë filma pornografik me lesbike. Ky lloj i filmave është kategori e famshme që shikohet nga femra, e që pasohet edhe nga filmat pornografik me meshkujt gej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *