Java e re që nisi sot, 8 korrik, sjell një energji të fuqishme që ka për qëllim t’ju bëjë t’i besoni vetes, në mënyrë që të filloni të planifikoni hapat e ardhshëm dhe t’i thoni jetës “po” me guxim.

Nëse i përkisni një prej shenjave të mëposhtme, atëherë jeni “të përkëdhelurit” e yjeve për këtë javë.

Shigjetari

Pavarësisht nëse keni një udhëtim të planifikuar apo jo, do të shkoni në një udhëtim, kur Venusi të hyjë te Luani të enjten më 11 korrik. Do të përqafoni mundësi të reja dhe do të hapni kapituj të rinj në jetë. Ju jeni gjithmonë në kërkim të asaj që duket si jeta më e mirë. Kur Afërdita kthehet te Luani, ka një rrymë të fortë të bollëkut financiar, udhëtimeve dhe madje edhe një lëvizje apo ndryshim pune. Për të përqafuar fatin që ju rrethon këtë javë, duhet t’i lejoni vetes të filloni të shijoni më shumë jetën.

Ujori

Një ngadalësim i vogël është i nevojshëm në jetën tuaj tani. Ndërsa ndryshimet në karrierë duket se po rrotullohen rreth jush dhe romanca ju thërret në një fazë transformimi, ju mund ta fuqizoni veten thjesht duke ndaluar dhe duke parë përreth jush. Të tjerët mund t’ju bëjnë presion, por në realitet ju keni gjithë kohën përpara. Mendoni se çfarë do të ndodhë nëse bëni një zgjedhje dhe si do të ndiheni. Përqafoni këtë tranzicion dhe nëse keni nevojë për më shumë kohë, merreni atë. Planifikimi i kujdesshëm i lëvizjes suaj të ardhshme në jetë është i domosdoshëm sepse është fillimi jo vetëm i fatit më të madh, por edhe i bollëkut në të gjitha fushat.

Peshqit

Planifikimi nuk ju vjen gjithmonë natyrshëm, por kur e bëni ju mund të lëvizni malet. Duhet të ndiheni të fuqizuar për të përfituar nga mundësitë e reja dhe për të manifestuar jetën e ëndrrave që keni parashikuar gjithmonë. Do t’ju kthehet qartësia mendore dhe bashkë me të edhe njohuria se tashmë keni gjithçka që ju nevojitet për të krijuar fatin që kërkoni./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *