Një sondazh i bërë nga Gecce, na tregoi se cila është aktorja më e suksesshme sipas shikuesëve.

Në vendin e parë është Ebru Sahin me 38.1% të votave, e dyta Demet Ozdemir me 29.9% të votave dhe e treta Hande Ercel me 6.7% të votave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *