Një çift i martuar nuk e kishte idenë se duhej të kryente marrëdhënie seksuale për të pasur një fëmijë. Ata mendonin se fëmijët vinin në jetë thjesht nga fakti se ata ishin të martuar.

 

Infermierja Rachael Hearsin, 59 vjeçe, ka punuar si mami dhe infermiere për një pjesë të mirë të jetës së saj dhe tani ajo po rrëfen takimet më të çuditshme me temë seksin. Ajo tregoi edhe për rastin e këtij çifti dhe sesi i kishte mësuar ata për seksin.

 

“Ata ishin të martuar prej disa vitesh, por ende nuk kishin fëmijë. Ata nuk dinin të bënin bebe dhe ishte detyra ime të siguroja që ata ta bënin diçka të tillë. Ata mendonin se një fëmijë vjen në jetë thjesht sepse dikush martohet”, sqaroi infermierja.

 

Ajo tregoi edhe sjellje të tjera të çuditshme seksuale, duke përfshirë një burrë që masturbohej para saj. Po ashtu, gjatë një vizite të një foshnjeje në shtëpi, 59-vjeçarja kuptoi se e vogla dhe nëna e saj jetonin në një bordello.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *